Over ons

Het succes van elke onderneming wordt vooral bepaald door de mensen die er werken. Het zijn mensen die producten en diensten bedenken, klanten overtuigen en service verlenen. De juiste mensen werven én behouden is cruciaal. Dat is niet eenvoudig in de huidige krappe arbeidsmarkt. Waarom is de ene organisatie daarin succesvoller dan de andere?

Het geheim van succesvolle bedrijven

E-webs is er van overtuigd dat het geheim van succesvolle bedrijven ligt in de relatie mens en werk. Zij slagen er beter in om gezonde arbeidsrelaties aan te gaan en te onderhouden. Door organisatiebelangen en die van medewerkers zoveel mogelijk parallel te laten lopen en door gebruik te maken van verschillen tussen mensen, resulterend in creativiteit en verandering.

Waarom E-webs?

E-webs richt zich met haar no-nonsense informatie op kandidaten en opdrachtgevers die door goed gebruik maken van informatie op deze website makkelijker en sneller kandidaten verkrijgen. Recruitment is niet enkel het afvinken van functie-eisen, maar ook het denken en voelen om te leren wat iemand raakt en motiveert. Bij E-webs staat contact met mensen centraal.

e-webs.nl 2017 2023 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Handige links |